Latest Posts

Topic: Missing forum post?

hjd
Joined: 2011-06-12, 20:24
Posts: 164
Ranking
At home in WL-forums
Location: bugs.launchpad.net/widelands
Posted at: 2011-07-24, 12:39

Hi, I notice in my notifications I have the following line listed under yesterday: [Forum New Topic] A new forum topic has be created under Mines no rations/size of information boxes by michaelturton. 2011-07-23 08:11:45 However, this leads to http://wl.widelands.org/forum/topic/812/ which is not found. I have not been able to find it in the various forums or through the RSS-feed either.

So either this forum post is not shown for some reason (slash in the title?) which means it is not found. Alternatively it has been deleted or something, in which case I don't think it should appear in the list of notifications. Could some admin please look into what has happened to it?


Ships!

Top Quote
Astuur
Avatar
Joined: 2009-02-28, 10:08
Posts: 733
Ranking
One Elder of Players
Location: Frankfurt / Germany
Posted at: 2011-07-24, 15:04

I saw this show up too and could not find it.
I guess it has been deleted.


Being no programmer, I apologize for all my suggestions that imply undue workload and for other misjudgements due to lack of expertise or relevant skills.
I am on Win32, have no means to compile, and rely on prefabricated distributions (Thanks to Tino).

Top Quote
SirVer
Joined: 2009-02-19, 15:18
Posts: 1439
Ranking
One Elder of Players
Location: Germany - Munich
Posted at: 2011-07-25, 11:03

It has been deleted. Notifications are not linked to the item they notify about, that is if they are sent, they can't be removed again.


Top Quote
hjd
Joined: 2011-06-12, 20:24
Posts: 164
Ranking
At home in WL-forums
Location: bugs.launchpad.net/widelands
Posted at: 2011-07-26, 21:02

I see. Thanks for your explanation.


Ships!

Top Quote