Latest Posts

Topic: [WIP] Europe map

Tibor
Joined: 2009-03-23, 23:24
Posts: 1376
Ranking
One Elder of Players
Location: Slovakia
Posted at: 2014-11-11, 23:26
Hi,
as there was a mention of seafaring AI, in fact it is almost done - just it crashes. There is some mysterious bug that is even hard to get.

To show at least something here is a screenshot of my currently running test:


Top Quote
Holloweye
Avatar
Joined: 2013-01-26, 18:10
Posts: 17
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2014-11-12, 05:57

Tibor wrote:

Hi, as there was a mention of seafaring AI, in fact it is almost done - just it crashes. There is some mysterious bug that is even hard to get.

To show at least something here is a screenshot of my currently running test:

[url=http://postimg.org/image/67duhtb5x/][img]http://s2.postimg.org/67duhtb5x/seafaring_ai2.jpg[/img][/url]

That looks freaking amazing! I hope the issue will be resolved soon.

I have a question about seafaring. What happens if all the docks on a island is occupied by docks or other buildings? Is it possible to disembark soldiers on that island and take it? Or is it impossible cause there is no room for a dock?

Edited: 2014-11-12, 05:58

Top Quote
GunChleoc
Avatar
Joined: 2013-10-07, 15:56
Posts: 3324
Ranking
One Elder of Players
Location: RenderedRect
Posted at: 2014-11-12, 07:25

Ports can only be built in designated port spaces, so if they are all taken, you won't be able to get on the island. There is no function to ferry over soldiers manually.


Busy indexing nil values

Top Quote
Holloweye
Avatar
Joined: 2013-01-26, 18:10
Posts: 17
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2014-11-12, 08:02

GunChleoc wrote:

Ports can only be built in designated port spaces, so if they are all taken, you won't be able to get on the island. There is no function to ferry over soldiers manually.

Sounds like something that needs to be fixed. Because It would be easy to make yourself invincible by occupying all the port spaces.


Top Quote
wl-zocker
Joined: 2011-12-30, 17:37
Posts: 495
Ranking
Tribe Member
Location: Germany
Posted at: 2014-11-12, 19:24

See this bug.


"Only few people know how much one has to know in order to know how little one knows." - Werner Heisenberg

Top Quote
Holloweye
Avatar
Joined: 2013-01-26, 18:10
Posts: 17
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2014-11-13, 12:02
Update: Greece



>*wl-zocker wrote:*
>
>See (https://bugs.launchpad.net/widelands/+bug/1191296).

Ah okey it's already a known issue, good :)
Edited: 2014-11-13, 12:02

Top Quote
Holloweye
Avatar
Joined: 2013-01-26, 18:10
Posts: 17
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2014-11-13, 20:33
Updated: Russia


Top Quote
Holloweye
Avatar
Joined: 2013-01-26, 18:10
Posts: 17
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2014-11-18, 19:06
Updated: Reminder of Europe.. Completed the rest of it kind of lazy. But I might improve it in the future.


Top Quote
Holloweye
Avatar
Joined: 2013-01-26, 18:10
Posts: 17
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2014-11-18, 22:12

Where can I find the map in my file system? I have search for it but can't find any anywhere (MacOSX).


Top Quote
SirVer
Joined: 2009-02-19, 15:18
Posts: 1441
Ranking
One Elder of Players
Location: Germany - Munich
Posted at: 2014-11-19, 08:12

Wow, the map is big and surely was a ton of work to make. Great job!

The maps are in a hidden (dot) directory in your home directory. You can access it this way: Finder -> Menu Entry "Go" -> To Folder -> ~/.widelands/maps/


Top Quote