Latest Posts

Topic: Building toggle for view

mxb2001
Avatar
Joined: 2019-05-20, 18:49
Posts: 49
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2019-06-16, 01:55

Like the work area one but defaults off, uses different symbols. Would really help when figuring what mil buildings one can afford to dismantle.


Top Quote
kaputtnik
Avatar
Joined: 2013-02-18, 20:48
Posts: 1706
Ranking
One Elder of Players
Location: Germany
Posted at: 2019-06-16, 11:03

No idea what you mean here...


Top Quote
stonerl
Avatar
Joined: 2018-07-30, 00:03
Posts: 202
Ranking
Widelands-Forum-Junkie
Location: Earth
Posted at: 2019-06-16, 11:25

You can do this already. Click on a military building and enable the view area for this building. Every building inside this area is secured by that very military building.


Top Quote
niektory
Avatar
Joined: 2019-06-03, 20:06
Posts: 12
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2019-06-16, 21:59

I think mxb2001 meant he'd like to see the vision area of a building, which is different from the conquer area (which is currently shown when clicking the work area button).


Top Quote
mxb2001
Avatar
Joined: 2019-05-20, 18:49
Posts: 49
Ranking
Pry about Widelands
Posted at: 2019-06-17, 17:12

Yes vision is what I mean. It's almost as important to see for military buildings as their conquer is.


Top Quote
king_of_nowhere
Avatar
Joined: 2014-09-15, 18:35
Posts: 1310
Ranking
One Elder of Players
Posted at: 2019-06-17, 17:23

mxb2001 wrote:

Yes vision is what I mean. It's almost as important to see for military buildings as their conquer is.

+1. would be useful for placing towers inside your border


Top Quote
GunChleoc
Avatar
Joined: 2013-10-07, 15:56
Posts: 2891
Ranking
One Elder of Players
Location: RenderedRect
Posted at: 2019-06-19, 06:43

I have created a bug report: https://bugs.launchpad.net/widelands/+bug/1833346


Busy indexing nil values

Top Quote